Amateur Fotografen Vereniging De IRIS | Expositie
19161
page-template-default,page,page-id-19161,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Expositie

Expositie St Jansdal door leden De iris

Op deze expositie ziet u foto’s van de werkgroep Architectuur. Daarnaast is er werk van Colinda van Driesten, Diana Vivas, Arnold van de Kamp en Jan Mondria.

Ook exposeren 18 leden van “De Iris” met ieder één foto.

Tot begin april 2020 ziet u 58 foto’s op de eerste verdieping, in de gangen naar de poliklinieken en in de gang naar 1.63 – 1.69, van ziekenhuis St Jansdal. U kunt daar terecht op doordeweekse dagen van 8.00 uur tot 17.00 uur.

De werkgroep Architectuur exposeert een mooie verzameling van 16 foto’s, gemaakt door de 8 leden van de werkgroep. De foto’s tonen een grote variëteit aan onderwerpen, zowel binnen Nederland als in het buitenland. Het grootste deel betreft opnamen die op een gezamenlijke fototrip naar Delft zijn gemaakt ( Station Delft en Campus van de Technische Universiteit).

Colinda van Driesten exposeert 2 series met de volgende thema’s: “Macrofoto’s in de keuken” en “Landschappen in Oostenrijk”.

Diana Vivas laat foto’s zien met als thema “Stilleven”. Een stilleven is een artistieke compositie van roerloze of levenloze objecten, die met zorg zijn belicht. 

Arnold van de Kamp heeft als thema gekozen “Panorama route door Zuid Afrika”.

U ziet o.a foto’s van De Blyde river canyon en het Makwe game reserve wild park. In het park zijn niet alleen wilde dieren te bewonderen maar ook prachtige landschappen zoals u op zijn foto’s kunt zien.

Jan Mondria toont foto’s gemaakt in Staverden, een kleine kern binnen de gemeente Ermelo.

Rondom het kasteel zijn ook andere plekken waar prachtige foto’s te maken zijn , zoals de karakteristieke boerderijtjes, de ontspanningszaal, de waterval, de beekjes etc.. 

18 leden van “De Iris” laten elk één foto zien met als thema “Sport en Beweging”.

Belangstelling voor de fotoclub? Kijk op de site: www.afvdeirisharderwijk.nl