Amateur Fotografen Vereniging De IRIS | Activiteiten Fotobond
18897
page-template-default,page,page-id-18897,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Activiteiten Fotobond

De Nederlandse Fotobond organiseert regelmatig wedstrijden voor fotoclubs en individuele fotografen. Onderstaand een beknopt overzicht van deze activiteiten.

Wedstrijd & Expositie

De Fotobond organiseert gedurende het jaar verschillende wedstrijden en exposities. Dat kunnen clubwedstrijden zijn, maar ook individuele wedstrijden en exposities. In het overzicht hieronder vind je wat er zoal aan wedstrijden is.

Audiovisueel Online (wedstrijd)

Deze tweejaarlijks gehouden wedstrijd richt zich niet op losse foto’s maar op audiovisuele producties. De wedstrijd wordt in de oneven jaren gehouden.

Foto Individueel (wedstrijd & expositie)

Deze wedstrijden is voor alle leden van de Fotobond. Je kunt voor meerdere thema’s inzenden. Na afloop van de wedstrijd is er een expositie van de geprinte foto’s.

Bondsfotowedstrijd (clubwedstrijd)

De Bondsfotowedstrijd is een een wedstrijd voor fotoclubs aangesloten bij de Fotobond. Persoonlijke leden kunnen hieraan niet deelnemen. De wedstrijd wordt weer begin 2019 georganiseerd.

Voor meer informatie: https://fotobond.nl/fotowedstrijd/